سیستم گرمایشی به صورت یکپارچه کوئلی (Oil
Tube) و درمدل های
عمودی وافقی مطابق استانداردهای بین الملی API و DIN 4754 از ظرفیت 100000Kcal/h تا
6000000Kcal/h طراحی و ساخته می شود و کلیه عملیات
ساخت تحت نظارت مستقیم واحد کنترل کیفیت شرکت انجام می گیرد.
مزایای فنی :
طراحی طول و عرض دستگاه سیستم سورتینگ مرغ متناسب با موقعیت مکانی سالن و امکان نصب به شکل های مختلف مد نظر شما انجام می شود.
برق مورد نیاز:۲۲۰ ولت و مصرف۵آمپر(در حد یک کامپیوتر)
قابل شستشو
فشار مورد نیاز: باد با فشار ۶-۷ باردریچه ها به صورت هوشمند
نوار نقاله مخصوص مواد خوراکی سیستم تمام الکترونیک سورتینگ مرغ
در ۲ نوع تمام استیل و نیمه استیل
سرعت حد اقل ۱۰۰۰وحداکثر۱۰۰۰۰قطعه در ساعت
یکسان بودن کیفیت و کمیت کالای تولیدی درجلب و نگهداری صحیح مصرف کننده، نقش اصلی را ایفا می کند.
دسته بندی کالاها بر اساس کمیت وزنی، روشی کاربردی و مرسوم است که در صنایع گسترده ای کاربرد دارد.
در مورد کالاهایی نظیر مواد غذایی طبیعی فرآوری نشده، وزن هر واحد کالا مشخص نیست و لزوما با بقیه کالا یکسان نمی باشد. برای دسته بندی این کالاها در گروه های وزنی مختلف، از دستگاه جداکننده وزنی (دستگاه سورتر یا عمل سورتینگ) استفاده می شود.
دستگاه سورتر، کالای مورد نظر را در دسته های مختلف وزنی جداسازی می نماید. در نتیجه کالا در بسته های مختلف جداسازی (سورت) می گردد و هر دسته دارای کالاهایی با وزن های مشابه خواهد بود.
دستگاه سورتینگ گوشت قرمز می تواند از دو تا ده دسته وزنی مختلف کالا را تشخیص داده و جداسازی نماید.
دستگاه سورتر برای دسته بندی هرنوع کالایی قابل استفاده است. یک کاربرد متداول دستگاه سورتر (سورتینگ) جداسازی محصولات غذایی طبیعی فرآوردی نشده است.
دستگاه سورتر (دستگاه سورتینگ) در صنایع غذایی همچون میوه، گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، خرما، سیب زمینی، محصولات کشاورزی (قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، خیار و …)، سبزیجات بسته بندی شده و … کاربرد دارد.
دستگاه سورتر (دستگاه سورتینگ) مرغ، می تواند مرغ را در بازه های مختلف وزنی طبقه بندی کرده و فروش این محصول را به مراتب ساده تر نماید.
دستگاه سورتینگ ماهی ، می تواند مرغ را در بازه های مختلف وزنی طبقه بندی کرده و فروش این محصول را به مراتب ساده تر نماید.