دستگاه لیوان دمنوش

 

    دستگاه بسته بندی دمنوش در  لیوان کاغذی اتوماتیک

    امکان استفاده برای بسته بندی چای ، دمنوش ، پودر میوه ، پودر نسکافه در لیوان کاغذی

    مجهز به سیستم شمارنده و تخلیه اتوماتیک دسته ای محصول تولید شده

    استفاده از لوازم برق و پنوماتیک با برند های مطلوب

    برق مصرفی تک فاز

    ابعاد یک در یک

    مجهز به سیستم کنترل کامپیوتری

    مجهز به نمایشگر دیجیتال

    با سرعت 1500 عدد در دقیقه

 

دستگاه لیوان چای دار

 

    دستگاه تولید لیوان چای دار بصورت اتوماتیک

    امکان استفاده برای بسته بندی چای ، دمنوش ، پودر میوه ، پودر نسکافه در لیوان کاغذی

    مجهز به سیستم شمارنده و تخلیه اتوماتیک دسته ای محصول تولید شده

    استفاده از لوازم برق و پنوماتیک با برند های مطلوب

    برق مصرفی تک فاز

    ابعاد:  یک متر در یک متر

    مجهز به سیستم کنترل کامپیوتری برای تولید لیوان کاغذی

    مجهز به نمایشگر دیجیتال

    با سرعت 1500 عدد در ساعت

Sand Filter ؟؟

 

 صافی های شنی تشکیل شده از یک محفظه فلزی یا فایبرگلاس مقاوم نسبت به فشار آب و دانه های شن ، یا همان سیلیس ، که در اندازه های مختلف چهارگوش به صورت لایه لایه در آن قرارگرفته است.لایه ها براساس اندازه دانه های شن از شن درشت تا شن ریز از پایین به بالا طبقه بندی می شود.معمولا در فیلترهای شنی ترتیب دانه بندی لایه ها از پایین به بالا به صورت زیر می باشد:

1. سیلیس نمره چهار از قطر8 میلی متر تا12 میلی متر_تقریبا به ارتفاع 5 س

2. سیلیس نمره سه از قطر4 میلی متر تا 6 میلی متر_تقریبا به ارتفاع15س

3. سیلیس نمره دو از قطر2 میلی متر تا 4 میلی متر _ تقریبا به ارتفاع55 س

4. سیلیس نمره یک از قطر0.5 میلی متر تا 1.5 میلی متر _ تقریبا به ارتفاع25 س

 

در مجموع ، کل ارتفاع تانک تصفیه 150 سانتیمتر بوده و با توجه به مطالب فوق کل ارتفاع دانه های سیلیس داخل تانک100 سانتیمتر خواهد شد و50 سانتیمتربالای تانک خالی است.این ارتفاع باعث می شود تا در هنگام شتشوی معکوس ، دانه سیلیس به خارج تانک منتقل نشود.

 

سیلیس در دیگ بخار با مشخصات لازم به صورت کیسه ای در بازار موجود است.

 

مراحل تصفیه در فیلترهای شنی به این صورت است که آب برگشتی استخر از بالا بر روی لایه های شن ریخته می شود وپس از عبور از لایه های مختلف شن ذرات معلق خود را باقی میگذارد و از انتهای مخزن خارج می گردد پس از مدتی کارکرد ، صافی کثیف می شود وفشار آب ورودی به صافیها افزایش می یابد لذا صافی باید تمییز گردد.بعبارت دیگر صافی ها پس از مدتی کارکرد ذرات معلق چربی داخل آب را به خود جذب می نمایند که این مسئله باعث می شود آب براحتی از صافی عبور نکند و در نهایت افت فشار در صافی زیاد شود.افزایش فشار در فشار سنج ورودی صافی و یا کاهش آب در ورودی های استخر نشانگر این مسئله است که صافی ها کثیف شده اند وباید تمییز گردند.

هرزمان که اختلاف فشار بین قسمت ورودی وخروجی صافی شنی حدود5/3 متر بیشتر از اختلاف فشار در حالت معمولی که صافی تمییز است گردد نشان دهنده آن است که صافی باید شستشو شود.

برای تمییز کردن صافی های شنی ، مسیر جریان آب پمپ را توسط تعدادی از شیرها که به همین منظور پیش بینی شده برعکس می کنند تا آب از پایین وارد صافی شود در نتیجه ذراتی که بر روی لایه های شن باقی مانده اند جدا شده واز بالای صافی تخلیه می گردند این عمل را اصطلاحا پس شویی یا (back wash) می گویند از طرفی گذر حجمی آب برای این کار دو تا چهار برابر دبی تصفیه آب استخر در حالت عادی است و همانطور که اشاره شد برای جلوگیری از هدر رفت ماده صافی در بالای سطح بستر شن ها باید یک فاصله آزاد50تا70 سانتی در نظر گرفت شود.

سرعت آب بر روی بستر صافیهای شنی برای تصفیه آب استخر از طرف سازنده دستگاه اعلام می شود ومعمولا در حالت معمولی حدود4(gpm) بر فوت مربع (10 مترمکعب در ساعت بر متر مربع) می باشد.

تصفیه آب استخر در صافی های شنی به دو عامل ، یکی سطح صافی و دیگری ارتفاع سیلیس ، بستگی دارد و برای بالا بردن راندمان دستگاه باید قبل از ورود آب به دستگاه و دیگ بخار، موادمنعقد کننده (زاج) زدتا تصفیه به نحو مطلوبتری صورت پذیرد.تعداد صافی شنی همیشه بیش از یک دستگاه طراحی وانتخاب می شود تا در هنگام پس شویی یک واحد بتوان از دیگری استفاده کرد.صافی های شنی به دو صورت عمودی وافقی ساخته می شود .

 

 

ویژگی های دستگاه لیوان کاغذی

 

قابلیت تنظیم سرعت خط تولید دستگاه لیوان کاغذی

 

فول اتوماتیک ( کنترل دستگاه  لیوان کاغذی به صورت کاملا اتوماتیک انجام می گیرد )

 

چسباندن لبه های بدنه لیوان با استفاده از خمیر کاغذ و سیستم حرارتی

 

امکان تعویض قالبهای دستگاه لیوان کاغذی

 

کاربری آسان:

 

هزینه اولیه کم در مقابل سود دهی بالا

 

هزینه نگهداری پایین دستگاه

 

عدم نیاز به دستگاه کمپرسور هوا

 

کاربرد لیوان کاغذی:

 

لیوان های کاغذی را میتوان در هیات های مذهبی، رستوران ها و فست فود ها، بیمارستان ها، ادارات دولتی و خصوصی،

شرکت های تولید چای و نوشیدنی های سرد و گرم و همینطور برای استفاده عادی در منزل با طرح های متناسب و تبلیغاتی به کار برد با توجه به کاربرد گسترده لیوان کاغذی صنایع زیادی به سمت تولید لیوان کاغذی و دستگاه لیوان کاغذی روی آورده اند .

 

فرایند تولید لیوان کاغذی شامل چندین مرحله است :

 

روکش کاغذ به وسیله ماده پلی اتیلن

 

برش کاغذ در ابعاد سفارشی

 

چاپ روی کاغذ

 

تبدیل کاغذ آماده شده به لیوان کاغذی توسط دستگاه لیوان کاغذی

جانمائی تجهیزات سختی گیر رزینی

 

1) شیر تخلیه هوا

2)فشار سنج در دیگ بخار

3)ورود اب به دستگاه

4)خروج اب از دستگاه

5)شیر چند راهه

6)شیر اب نمک

7)رزین

8)اب پخش کن

9 )صفحه اب پخش کن

10)لوله شست و شو معکوس

11)شیر تخلیه اب

12)پایه ها

13)اب نمک در دیگ بخار

14)مخزن نمک

15)دریچه بازدید

محاسبه راندمان واقعی حرارتی بویلر

 

راندمان واقعی حرارتی بویلر و دیگ بخاربا تفاضل کل تلفات حرارتی از کل انرژی سوخت حاصل می شود.

 

کل تلفات حرارتی – 100 = درصد راندمان واقعی حرارتی بویلر

 

کل تلفات حرارتی برابر مجموع تلفات ذیل است:

 

- تلفات حرارتی محسوس گازهای خروجی از دودکش

- تلفات حرارتی ناشی از هیدروژن و رطوبت

- تلفات ناشی از احتراق ناقص

- تلفات ناشی از مواد قابل احتراق موجود در دوده

- تلفات حرارتی تابشی و کنوکسیونی از بدنه واجزاء بویلر

 

بنابراین برای تعیین راندمان واقعی حرارتی بویلر، می باید کلیه تلفات حرارتی فوق الذکر به تفکیک محاسبه و در نهایت مجموع این تلفات از 100 کسر شود.   

 

- تعیین تلفات حرارتی دودکش توسط نمودار

بمنظور سهولت و کاربردی نمودن تعیین تلفات حرارتی دودکش، نمودارهایی تهیه گردیده که پیچیدگی های محاسباتی را نداشته و اطلاعات براحتی از آنها قابل برداشت است .

نمودارهای ذیل بر اساس ارزش حرارتی ناخالص سوخت ارائه شده و کل تلفات حرارتی از آن قابل استخراج  می باشد.

لازم به توضیح است که این نمودارها در دیگ بخار شامل تلفات گاز محترق نشده نمی باشد و  فرض بر آن است

که گاز co در گازهای خروجی دودکش وجود ندارد و احتراق به صورت کامل انجام پذیرفته است.