کاربرد موتور برق

 

موتور برق یکی از دستگاههای تولید برق می باشد و از لحاظ عملکرد به مانند دستگاه دیزل ژنراتور می باشد ولی از لحاظ سایز و اندازه در اندازه ی خیلی کوچکتر از دیزل ژنراتور می باشد.

 شرکت ها و کارخانه های تولید دیزل ژنراتور برای اینکه به محصولات خود تنوع دهند و نیاز های تمامی مشتریان را بهبود بخشند و تحت پوشش قرار دهند موتور برق  تولید می کنند.

چون دیزل ژنراتور ها معمولاً در توان های بالایی می باشد و هزینه ی بالایی را نیز دارند به همین خاطر موتور برق همان وظیفه دیزل ژنراتور را انجام داده و در توان های یک کیلوات تا توان های 15 کیلو وات تولید می کنند.

 دستگاه موتور برق را شرکت های مختلفی در سراسر دنیا تولید می کنند چون اولاً باز ه ی مصرفی موتور برق بسیار بالا می باشد و مشتریان زمانی از موتور برق استفاده می کنند

 که سیم کشی شهری برای برق وجود نداشته باشد و از موتور برق برای تولید انرژی برق در باغ، کوه و غیره استفاده می کنند.

 

کاربرد موتور برق

 

از کابردهای موتور برق می توان به تولید برق برای انواع پمپ، پمپ کف کش، بوستر پمپ، پمپ های لجن کش، تولید برق برای الکتروپمپ ها، تولید برق مورد نیاز برای الکترو موتورها، تولید انرژی برای مصارف خانگی،باغ ، ویلا و سایر مکان ها کاربرد دارند.

 

قسمت های تشکیل دهنده ی موتور برق ها عبارت اندز:

•موتور: وظیفه ی موتور دستگاه موتور برق، ایجاد انرژی مکانیکی برای دستگاه موتور برق می باشد.

•باک موتور برق: وظیفه ی باک دستگاه موتور برق انتقال سوخت مورد نیاز دستگاه برای روشن شدن موتور برق می باشد.

•تنظیم کننده ی ولتاژ  موتور برق : وظیفه این قطعه تنظیم ولتاژ خروجی برق از موتور برق و تبدیل DC به ACو بر عکس می باشد.

•ورودی روغن: همانطور که می دانید، موتور و قطعات مکانیکی بعد از مدتی کارکرد دچار سائیدگی می شوند که برای جلوگیری از این سائیدگی از روغن استفاده می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.