دسته بندی هودها

هودهای  آشپزخانه و

هود آشپزخانه صنعتی 

موجود در بازار به 2 دسته کلی تقسیم می شوند.

هودهای مجهز به سیستم  تصفیه هوا و هودهای دارای خروجی هوا.

هودهای سری اول، گرد و غبار و بو را به مکش کرده، ذرات معلق را تا حد ممکن از هوا گرفته و سپس هوای تصفیه شده را به داخل آشپزخانه باز می‌گردانند.

هودهای دارای خروجی هوا به یک کانال متصل شده‌اند که گرد و غبار، چربی و بوهای نامطبوع از طریق آن به بیرون از اشپزخانه فرستاده می‌شود.

 هود  shahrokhi   به دو شکل هودهای کتابی و شومینه‌ای ساخته می شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.