چطور با بوقلمون غذاهای خوشمزهای بپزید؟
استفاده از بوقلمون و جوجه بوقلمون فوت و فنی دارد که بهتر است آنها را بدانید
دیر میپزد
گوشت بوقلمون نسبت به مرغ دیرپز است بنابراین اگر زمان کافی برای طبخ غذا در اختیار ندارید، مرغ یا ماهی را انتخاب کنید. اگر زودپز دارید از این بابت مشکلی وجود ندارد و میتوانید خوراک گوشت بوقلمون را به سرعت آماده کنید.
ران بوقلمون خوشمزهتر است
ران بوقلمون نسبت به سینه آن خوشمزهتر است. این را هم بدانید که ران چربی بیشتری دارد و اگر از بابت افزایش وزن و مصرف کالری نگرانی دارید، انتخاب سینه به نفعتان است.
جایگزین خوبی برای گوشت چرخ کرده
گوشت بوقلمون این قابلیت را دارد که آن را در دستگاه چرخگوشت بریزید و به جای گوشت چرخکرده از آن استفاده کنید.
مناسب برای تهیه ژیگو
اگر به پخت غذاهای خارجی مانند ژیگو علاقهمند هستید، بهتر است بدانید بوقلمون میتواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز این غذا باشد. کافی است داخل گوشت یک حبه سیر بگذارید، بعد آن را با کره سرخ کرده و به مدت یک ساعت داخل زودپز قرار دهید. در این صورت غذای خوشمزهای برای سرو کردن دارید که برای پذیرایی از مهمانها هم گزینه خوبی است.
مرغ بهتر است یا بوقلمون؟
بهطور کلی از نظر ویژگیهای تغذیهای تفاوت قابل توجهی بین مرغ و جوجه بوقلمون وجود ندارد. از این لحاظ نمیتوان گفت مصرف بوقلمون بهتر است. یکی از دلایل گرایش مردم به سمت مصرف گوشت بوقلمون به علت تفاوت در تولید آنهاست چون مرغ به صورت صنعتی پرورش مییابد، تکثیر و تولید میشود شاید در بخشی از مراحل تولید مداخلات غیر معمول مانند استفاده از هورمونها یا مصرف ترکیبات و مواد غذایی خاصی برای افزایش رشد مرغها وجود داشته باشد که این مواد میتوانند به بدن مصرفکننده هم وارد شوند و سلامت آنها را هم تحت تاثیر قرار دهند.
علاوه بر این در بعضی از مرغداریها برای پیشگیری از بروز بعضی از بیماریها به مرغها آنتیبیوتیکهایی خورانده میشود که باقیمانده این مواد در گوشت مرغ باقی میماند و به بدن مصرفکننده هم میرسد. از این رو مردم به سمت مصرف غذاهای طبیعی، مرغها و تخممرغهای خانگی گرایش دارند. مواد غذایی ارگانیک در محیطهای طبیعی پرورش مییابند و مواد غذایی غیر ارگانیک دستکاری شدهاند بنابراین تنها تفاوتی که بین این دو گوشت وجود دارد به طبیعی بودن گوشت بوقلمون مربوط میشود که سلامت و بهداشت مصرفکننده را در معرض خطر قرار نمیدهد. البته این مقایسه در صورتی درست است که گوشت بوقلمون در شرایط طبیعی پرورش یافته باشد و مانند گوشت مرغ به صورت صنعتی تولید نشود چون در این صورت ممکن است همان شرایطی که در پرورش مرغهای صنعتی وجود دارد، در پروسه پرورش بوقلمون هم دیده شود.
چربی بوقلمون کمتر است؟
بعضی از افراد تصور میکنند چربی موجود در گوشت بوقلمون نسبت به مرغ کمتر است. این موضوع در بعضی از شرایط تایید میشود. بهطور مثال گاهی اوقات در پرورش صنعتی به منظور بالا بردن وزن مرغها ترکیباتی به جیره غذایی مرغ افزوده میشود که مقدار چربی بدن حیوان را بیشتر میکند اما حیواناتی که در شرایط طبیعی رشد میکنند به دلیل فعالیت بیشتر و مصرف مواد غذایی طبیعی، چربی کمتری در بدنشان وجود دارد و این چربی به بدن مصرفکننده هم منتقل نمیشود. در این شرایط میتوان کمتر بودن چربی بدن بوقلمون ارگانیک را نسبت به مرغهای صنعتی تایید کرد ضمن اینکه گوشت بوقلمون نسبت به قسمتهای دنده و قلوه گاه گوسفند چربی کمتری دارد و از این لحاظ منبع پروتئینی سالمتری محسوب میشود.
علاوه بر این قسمتهای مختلف بدن بوقلمون از نظر میزان چربی تفاوت فاحشی ندارند و نمیتوان گفت چربی سینه بهطور قابل توجهی کمتر از ران است. البته در شرایطی که مرغ بهواسطه داشتن جیره غذایی نامناسب چربی داشته باشد و این چربی از بدن مرغ جدا نشده و با این شرایط طبخ شود، افزایش چربی بدن را همراه دارد. با این وجود توصیه میشود افرادی که رژیمهای غذایی را دنبال میکنند
دود اگزوز ساطع شده از یک دیزل ژنراتور حاوی مواد بسیار سمی است و باید به درستی مدیریت شود.
از این رو، ضروری است که نصب یک سیستم اگزوز کافی برای گازهای خروجی از اگزوز ترتیب داد .
لوله های اگزوز معمولا از چدن، آهن نرم بدست می آوردند، و یا فولاد ساخته شده است. لوله های اگزوز معمولا به موتور دیزل با یک اتصال دهنده انعطاف پذیر وصل گشته و انتها اگزوز دیزل ژنراتور در خارج از منزل امتداد می یابد .
شما باید اطمینان داشته باشید که سیستم اگزوز دیزل ژنراتور خود را به تجهیزات دیگر متصل نیست.
سیستم های روانکاری دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور شامل بسیار زیادی از قطعات متحرک است ، جهت افزایش طول عمر قطعات و اطمینان از عمل صحیح دیزل زنراتور از سیستم روانکاو مراقبت نمود.
باید سطح روغن در مخزن روانکاو هر 8 ساعت از کار دیزل ژنراتور چک شود. شما همچنین باید مراقب هر نشتی از روان کننده ها باشید و همچنین تعویض روغن هر 500 ساعت عملیات دیزل ژنراتور می باشد .
شارژر باتری
شارز باتری توسط دیزل ژنراتور می باست با دقت بسیار بالا و متناسب با ولتاژ آن صورت پذیرد.
اگر عقربه ولتاژ بسیار پایین است ، باتری ها تحت شارژ می باشند .
اگر عقربه ولتاژ شناور بسیار زیاد باشد ، عمر باتری را کوتاه میکند.
شارژرهای باتری معمولا از فولاد ضد زنگ جهت جلوگیری از خوردگی ساخته شده است.
ولتاژ DC خروجی شارژر باتری در 2.33 ولت برای هر سلول است ، که ولتاژ سنج دقیق برای باتری های اسید سرب است . شارژر باتری جدا DC با ولتاژ خروجی دیزل ژنراتور در ارتباط است.
کنترل پنل دیزل ژنراتور
این رابط کاربری دیزل ژنراتور است و شامل ابزار های مدیریت و کنترل از جمله پریز برق و کنترل ولتاژ است.
تولید کنندگان مختلف دیزل ژنراتور پانل کنترل های متنوع برای کنترل آسان دیزل ژنراتور تولید می کنند که برخی از این موارد در زیر ذکر شده است.
(الف) تنظیمات روشن و خاموش دیزل ژنراتور — پانل های کنترل خودکار شروع به طور خودکار دیزل ژنراتور را در هنگام قطع برق فعال می سازد.
(ب) موتور سنج — ابزار های اندازه گیری پارامتر های موتور دیزلی را نشان می دهد. پارامترهای مهم از قبیل فشار روغن، درجه حرارت مایع خنک کننده، ولتاژ باتری، سرعت چرخش موتور دیزل، و مدت زمان روشن بودن .
اندازه گیری ثابت و نظارت بر این پارامترها به شما این امکان را می دهد هنگام عبور از سطح استاندار دیزل ژنراتور خاموش شود.
(ج) ژنراتور سنج — همچنین دارای کنترل پنل ژنراتور برای اندازه گیری جریان خروجی و ولتاژ و فرکانس دیزل ژنراتور .
(د) کنترل های دیگر — فاز سوئیچ انتخابگر، سوئیچ فرکانس و کنترل موتور سوئیچ ( حالت خودکار) .
شاسی دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور ، قابل حمل یا ثابت می باشد ، در حالت کلی تمامی تجهیزات بالا بر روی سکوی یا همان شاسی قرار می گیرد .
1- مطالعه بازار هدف
2- درک این موضوع که لیوان با چه ظرفیت و از چه نوع(سینگل یا دابل) فروش بیشتری در بازار دارد( مرسوم می باشد) این عمل به شما در مشخص نمودن ظرفیت لیوان های استاندارد و مواد اولیه مصرفی شرکت یاری می رساند. همچنین به شما در انتخاب دستگاه کمک خواهد نمود.
3- بررسی میزان فروش لیوان کاغذی شما در روز یا در ماه ، شما را در انتخاب تعداد دستگاه برای خرید یاری می رساند.
4- فراگیری روند تولید لیوان های یکبار مصرف کاغذی و روند تولید کلیه ظروف یکبار مصرف کاغذی
5- محاسبه هزینه های تولید یک عدد لیوان یکبار مصرف کاغذی پیش از تولید لیوان های یکبار مصرف کاغذی:
1- خرید کاغذ روکش دار پلی اتیلنی (سینگل یا دابل): تولید کننده کاغذ ، کاغذ را برای تولید کاغذ بدنه لیوان به صورت صفحه و برای تولید بخش تحتانی لیوان به صورت رول در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعات سایز صفحات کاغذ و همچنین رول کاغذ برای خریداری
2- چاپ بر روی کاغذ: چاپ افست برای این منظور مناسب می باشد.
همچنین شما می توانید یک دستگاه چاپ برای فرآیند چاپ کاغذ خریداری نمایید. یا از شرکت های دیگر برای اجرای این فرآیند درخواست نمایید .
تعدادی از شرکت های تولید کننده کاغذ فرآیند چاپ آنها را نیز برعهده می گیرند
3- برش کاغذ: شما می توتنید از دستگاه برش برای فرآیند برش صفحه کاغذ به کاغذ بدنه لیوان استفاده نمایید.
تولید لیوان های یکبار مصرف کاغذی:
( در بالای صفحه مراحل تولید لیوان کاغذی به اختصار توضیح داده شد است )
1- روند تولید محصول در دستگاه
2- اجزاء اصلی و قالب ها در دستگاه
3- مشاهده فیلم فعالیت دستگاه انتخاب دستگاه: براساس ظرفیت محصول: دستگاه با مدل های LBZ-LA و LBZ-LB برای تولید لیوان کاغذی مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه با مدل های LBZ-LC و LBZ-LD برای تولید کاسه های یکبار مصرف کاغذی مورد استفاده قرار می گیرد.
براساس مصارف و مواد اولیه: ی مصارف نوشیدنی های داغ لیوان های یکبار مصرف کاغذی سینگل تولید نمایید برای همین منظور مدل LBZ-LA بهترین انتخاب برای خرید دستگاه می باشد.
برای تولید لیوان های سینگل و دابل برای مصارف نوشیدنی های داغ و خنک ( لیوان تولیدی هم برای نوشیدنی های داغ و هم برای نوشیدنی های خنک مورد استفاده قرار گیرد) بهترین انتخاب مدل LBZ-LB برای خرید دستگاه می باشد.
فروش لیوان های یکبار مصرف کاغذی: 1- کشورها و مناطق مختلف ، بازار های متفاوتی دارند.
امروزه در موارد مختلف و مصارف گوناگون، از لوله و اتصالات پلی اتیلن به عنوان مناسبترین گزینه برای کار استفاده می نمایند.
از ویژگی های لوله پلی اتیلن می توان موارد زیر را بر شمرد:
» وزن کم (نسبت به لوله فولادی) و سهولت در جابجایی
» مقاوم در برابر دماهای متنوع از ۷۰- تا ۸۰ درجه سانتیگراد
» مقاوم در برابر فشار بالا
» مقاوم در برابر ضربه و سنگینی (عبور تراکتور و ماشین آلات)
» استحکام و انعطاف پذیری بالا و قابلیت تحمل تنش
» سهولت در جوش و نصب الکتروفیوژن ، دارای اتصالات متنوع با قیمت مناسب
» مقاوم در مقابل انواع مواد شیمیایی و اشعه آفتاب
» مقاوم در برابر میکرو ارگانیسم ها
» مقاوم در برابر گرفتگی و رسوب
جهت سوختن نیاز به اکسیژن داریم.از آنجائیکه حدود 20 درصد از هوا اکسیژن است
پس برای احتراق بایستی بطرق مختلف در کوره ها هوا وارد شود و با سوخت خارج شده از مشعل ترکیب و سوختنی جدید بوجود می آید در این وضعیت نیاز به سه شرط T داریم .
زمان(Time)، حرارت(Temprature) و اغتشاش یا تلاطم(Turbulence) .
علت فراهم کردن این سه شرط آن است که وقتی یک حجم گاز CH4 وارد کوره میشود با ده حجم هوا در دیگ بخار برخورد میکند.
از این ده حجم هوا ، هشت حجم آن ازتN2)( و دو حجم فقط گاز اکسیژن( (O2 داریم.
پس برای برخورد و ترکیب شدن اکسیژن با ماده سوختنی بایستی زمان ماند را بطریقی تا حدودی بالا برده و اغتشاش ایجاد کرد تا برخورد دو گاز سوختنی فراهم شود و از طرفی درجه حرارت را افزایش داد تا در وهله اول دو گاز بصورت حرارتگیر(Andothermic) گرما کسب کرده و به نقطه اکتیو جهت سوختن برسند.
از آنجائیکه در قبال یک حجم گاز سوختنی ده حجم هوا وارد کوره می شود و هوا هم میتواند دارای گرد و غبار ، ذرات گیاهی باکتریها و کربن و غیره باشد پس یکی از کارهای سوت بلوئر ، زدایش این اجرام از روی لوله های داخل کوره میباشد.
ارزش حرارتی یا قدرت حرارتی و گرمادهی سوختها
مقدار گرمایی است که از سوختن واحد وزن سوخت مایع یا جامد و یا یک واحد حجم سوخت گاز حاصل میشود.
بنابراین ارزش حرارتی بر حسب کالری به گرم و یا به لیتر و یا بر حسب کیلوکالری به کیلوگرم یا مترمکعب بیان میشود.
مقدار حرارت تولید شده در دیگ بخار را که از حاصل سوختن متان و اکسیژن بوجود آمده است ، حرارت تولیدی یا ارزش حرارتی می گوییم .