صنعت بسته بندی

 

انتظار می رود تمام کالاهای تولید شده توسط یک بسته بندی خوب به نحو شایسته ای در اختیار مصرف کنندها قرار گیرد و بسته بندی درست ومطلوب می بایستی کالا را پس از به تولید رسیدن محافظت نموده تا تحت تاثیر محیط پیرامون قرار نگیرد و نیز در حمل و نقل کالا تا رسیدن به دست مصرف کننده آسیب ندیده وتاثیر نپذیرد

. اگر این کالاها مواد غذایی دارویی و فساد پذیر هستند با استفاده از بسته بندی مناسب از تاثیر پذیری آنها از محیط جلوگیری به عمل آید .

 

بسته بندی صحیح آن است که ضمن خصوصیا ت بارزی چون داشتن زیبایی و فرم درست و متناسب با مظروف خود با توجه به شرایط نگهداری پس از تولید از کالا محافظت نماید.

 

اگر کالایی پس از تولید در مرحله حمل و نقل تا رسیدن به دست مصرف کننده آسیب دیده یا اینکه از کیفیت آن با توجه به محیط بیرون کاسته شود این امکان وجود دارد اشکال در نوع یا کیفیت بسته بندی و کارتن باشد .

 

برای ایجاد یک بسته بندی مناسب موارد بسیار مهمی می بایستی لحاظ گردد و مهم ترین آنها عبارتند از :

 

1- شناخت کافی از جنس و شرایط صحیح مورد نیاز نگهداری مظروف و دانستن عوامل موثر در فساد یا تخریب ان.

 

2- اطلاع کافی از نحوه ء حمل ونقل محصول و طراحی درست بسته بندی متناسب با شرایط ارسال آن تا رسیدن به دست مصرف کننده

3- طراحی درست وساده و شکیل متناسب با مظروف و اطلاع رسانی درست از محتویات و شرایط مربوط به مظروف توسط طرح چاپی روی آن و استفاده از اطلاعات صحیح در خصوص مظروف به جای موارد غیر ضروری در طرح چاپی

 

4- درج مشخصات شرکت ارائه کننده خدمات بسته بندی در جهت ایجاد رقابت سالم در بین این شرکتها .

5- آسان باز شدن بسته بندی و کارتن در موقع مصرف به صورتی که مظروف در این مرحله آسیب نبیند و به راحتی قابل استفاده باشد.

 

سیستم گردش روغن داغ

 

 

 مزیت و برتری سیستم گردش روغن داغ (دیگ روغن داغ)  نسبت به سیستم بخار (دیگ بخار) :

 


1 - سیستم گردش دیگ روغن داغ از این  توانایی برخوردار می باشد که در فشار کار اتمسفر دمای بالاتر از 350 سانتی گراد  داشته باشد.

2 - یکی دیگر از امتیاز های مهم در سیستم
دیگ بخار و دیگ روغن داغ ،  سهولت در تعیین و کنترل درجه حرارت دلخواه  می باشد .



3 -مزیت دیگر و با اهمیت در سیستم دیگ روغن داغ نسبت به دیگ بخار ، عدم نیاز به تجهیزات مورد نیاز برای بهسازی  آب دیگ بخار مانند دستگاه  سختی گیر و دی اریتور و  غیره ، می باشد.



4- یکی دیگر از فاکتورهای مهم در  بهره وری و  از مزایای دیگر سیستم دیگ روغن داغ نسبت به بخار ، عدم از دست دادن دما به جهت کندانس شدن می باشد .


5- در سیستم دیگ روغن داغ  ما بسیار کمتر ، شاهد مشکلات ناشی از خطر خوردگی و خطر خسارتهای مربوط به رسوب زدایی می باشیم (اگر دستورالعمل های فنی رعایت گردند به ندرت اتفاق می افتند ).



6- در استفاده از سیستم دیگ روغن داغ ما هزینه های پایین تری در خصوص  تعمیرات و نگهداری پرداخت خواهیم کرد.


7 - در سیستم دیگ روغن داغ ما شاهد کار کرد آرام  (بدون ایجاد سر و صدا)  می باشیم .


8 - و در نهایت یکی دیگر از مزایای مهم  استفاده از سیستم
دیگ بخار و روغن داغ ، کارکرد آسان و عدم نیاز به تجهیزاتی مانند تله بخار و غیره می باشد.

سرمایه گذاری در تولید ظروف کاغذی

 

 

پیش از گام نهادن در این تجارت باید اطلاعات زیر را فراگیرید:

 

ظروف یکبار مصرف کاغذی مواد اولیه:

 

1- مواد اولیه: کاغذ روکش دار پلی اتیلنی سینگل یا دابل

 

2- کاغذ روکش دار سینگل: تنها یک طرف از کاغذ خام توسط فیلم پلی اتیلن روکش می گردد(ظاهر: تنها بخش داخلی لیوان حالت صیقلی و درخشان دارد)

3- کاغذ روکش دار دابل: هر دو طرف کاغذ خام توسط فیلم پلی اتیلن روکش می گردد(ظاهر: هر دو طرف از کاغذ حالت صیقلی دارد)

 

4- وزن کاغذ: واحد گرماژ(وزن کاغذ براساس گرم در هر متر مربع)کاغذ با گرماژ 200 به معنای هر متر مربع از این کاغذ 200 گرم وزن دارد

 

5- وزن روکش پلی اتیلن: در دستگاه لیوان کاغذی هر متر مربع از روکش پلی اتیلن وزنی بین 12 الی 24 گرم دار است.

6- وزن کاغذ روکش دار پلی اتیلنی : وزن کاغذ روکش دار سینگل  ( وزن کاغذ خام + وزن روکش پلی اتیلنی ) وزن کاغذ روکش دار دابل ( وزن روکش پلی اتیلنی داخلی + وزن کاغذ خام + وزن روکش پلی اتیلنی خارجی )

 

نوع لیوان های یکبار مصرف کاغذی:

 

1- نوع لیوان کاغذی براساس ماده اولیه مصرفی: لیوان یکبار مصرف کاغذی سینگل و لیوان یکبار مصرف کاغذی دابل

 

2- نوع لیوان کاغذی براساس ظرفیت لیوان: 4 ، 5 ، 6 ، 7 ، 8 ، 9 ، 10 ، 11 ، 12 ، ... و 32 اونس،

هر اونس برابر است با 28.34 گرم، به عنوان مثال هر لیوان یک اونسی ظرفیتی برابر 28.34 میلی لیتر داراست.

 ظروف بین 3 الی 18 اونس لیوان ، بین 20 الی 60 اونس کاسه نام گذاری می گردند.

 

3- نوع لیوان کاغذی و دستگاه لیوان کاغذی  براساس مصارف: لیوان نوشیدنی های داغ (لیوان قهوه ، لیوان چای ، لیوان آب جوش ) ، لیوان نوشیدنی های خنک ( لیوان نوشابه) و لیوان بستنی و..

 

4- متذکر می گردد لیوان های یکبار مصرف کاغذی سینگل برای مصارف نوشیدنی های داغ مناسب می باشد.

استعمال برای نوشیدنی های خنک موجب سوراخ شدن لیوان و نشط مایع از لیوان می گردد.

 

 

چاپ تامپو

 

چاپ تامپو درگروه چاپ های گودقرارمی گیرد،این مسئله به دلیل استفاده ازکلیشه گود درفرآینده چاپ می باشد.

 

ازویژگی های این شیوه امکان چاپ، روی مواد مختلف ومتنوع هم از نظر جنس مواد مختلف و متنوع هم از نظر جنس مواد وهم از نظر شکل هندسی انها می باشد بطوریکه با این روش می توان برروی سطوح صاف، منحنی، گرد، محدب ، و حتی ‌کره عمل چاپ را انجام داد.

 

واسط چاپ در تامپولاستیکی ازجنس سیلیکون است که به آن  تامپو (tampon) می گویند.

 

این شیوه چاپ بسیارشبیه به مهرهای لاستیکی است.  با این تفاوت که در مهرحروف برجسته است اما در چاپ تامپو لاستیک سیلیکونی برجستگی ندارد و نقش را به شیوه ای دیگر به سطح قابل چاپ منتقل می کند.

 

دستگاه تامپو به دلیل آماده سازی  نسبتاً ارزان و ماشین آلات نیمه اتوماتیک در تیراژهای کم برای بسیاری از کارهای چاپی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در این شیوه چاپ به دلیل فشاری که تامپون به سطح چاپ شونده وارد می کند پشت سطح چاپ شونده بایستی محکم باشد، مثلاً درچاپ روی لیوان های پلاستیکی ابتدا بایستی قالبی به اندازه لیوان تهیه کرد تا درهنگام چاپ درون لیوان قرار گیرد

 

با این روش می توان بر روی سطوح صاف ، منحنی ، گرد ، محدب و حتی کره عمل چاپ را انجام داد.

واسط چاپ در دستگاه تامپو ، لاستیکی از جنس سیلیکون است که به آن تامپون می گویند.

 این شیوه چاپ بسیار شبیه به مهر های لاستیکی است با این تفاوت که در مهر حروف برجسته است اما در چاپ تامپو لاستیک سیلیکونی برجستگی ندارد و نقش را به شیوه ای دیگر به سطح قابل چاپ منتقل می کند.

ظروف بستی  ماست ، خامه و … لیوان های پلاستیک ، خودکار ، ظروف زیر لیوانی ، سی دی (CD) ، ظروف پلاستیکی محصولات بهداشتی و آرایشی همگی نمونه هایی از محصولات قابل چاپ توسط روش تامپو می‌باشد می باشد.

 

تاور کرین چیست و چگونه کار می کند؟

تاور کرین چیست؟

 

تاور کرین (جرثقیل برجی) یک شکل مدرن از جرثقیل تعادل است که از قطعات اصلی مشابه تشکیل شده است و در دال بتنی به زمین ثابت شده(و گاهی اوقات به طرف سازه متصل میشود )، تاور کرین (جرثقیل برجی) اغلب بهترین ترکیب از ارتفاع و ظرفیت بلند کردن را دارد و در ساخت و ساز ساختمان های بلند استفاده می شود.

 پس از اتصال پایه به دکل می توان به تاور کرین (جرثقیل برجی) ارتفاع داد.علاوه بر این دکل به واحد گردان (دنده و موتور) اجازه می دهد تا جرثقیل بچرخد.

 

 در بالای واحد گردان سه بخش اصلی وجود دارد:

 بازوی افقی بلند (بازوی کار یا فلش)

 بازوی افقی کوتاه (بازوی تعادل یا کنفلش)

 و کابین اپراتور.

 

بازوی فلش قسمتی از تاور کرین (جرثقیل برجی) است که بار را حمل می کند.

بازوی کنفلش حامل وزنه تعادل است،معمولا از بلوک های بتونی تشکیل شده و نیروی حاصل از بار را به مرکز جرثقیل منتقل می کند.

 

اپراتور تاور کرین (جرثقیل برجی) یا از کابین بالای جرثقیل و یا بوسیله کنترل از راه دور از روی زمین جرثقیل را کنترل می کند.

در حالت اول کابین اپراتور در بالای جرثقیل متصل به قسمت گردان است یا در قسمت پایین آن قرار دارد.

 

اپراتور تاورکرین پتن (جرثقیل برجی) با استفاده از موتورهای الکتریکی،سیم بکسل و قرقره ها قلاب را کنترل  می کند.قلاب بر روی گهواره متحرک فلش تاور کرین (جرثقیل برجی)  قرار دارد.

 

اجزای کلی تاور کرین:

 

 

1.فلش (Jib) یا بازوی کار تاور کرین

 

 

2.کنفلش (Counter Jib) یا بازوی تعادلی تاور کرین

 

3.واحد گردان تاور کرین (و کله قندی در تاور کرین های قدیمی)

 

4.دکل یا سکشن های ارتفاعی تاورکرین پتن

 

5.کاج تاور کرین

 

6.پایه تثبیت یا آنکر تاور کرین